HMGS Forum
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Prosinca 05, 2024, 12:13:34

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Traži:     Napredno pretraživanje
Berite samo one gljive koje poznajete, te poštujte Pravilnik o branju gljiva!! Ne uništavajte gljive koje ne poznajete,jer će ih ubrati netko ko ih poznaje!
[/color]
4559 Postova u 48 Tema od 33 Članova
Najnoviji Član: VukÅ¡ić
* Forum Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija
+  HMGS Forum
|-+  GD "Ivan Focht Kutina "
| |-+  Novosti iz društva (Moderator: Zula)
| | |-+  Forum GD "Ivan Focht Kutina "
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu. « natrag naprijed »
 Str: [1] Dolje Ispis
Autor Tema: Forum GD "Ivan Focht Kutina "  (Posjeta: 7126 puta)
Administrator1
Administrator
Full Member
*****

Karma: +4/-0
Offline Offline

Postova: 110


Profil
« na: Srpnja 12, 2014, 13:57:38 »

Na ovom podforumu pratimo rad gljivarskog društva "Ivan Focht Kutina "
Evidentirano
mala
Hero Member
*****

Karma: +0/-0
Offline Offline

Postova: 987


Profil
« Odgovor #1 na: Listopada 02, 2016, 22:38:42 »



                                  Gljivarsko druÅ¡tvo Ivan Focht
 
Poštovani članovi i prijatelji, jučer 01.10.2016. u Muljavi na objektu Šumarije Karlovac održao se ispit za zvanje Determinator. Ispit je održao Hrvatski gljivarsko - mikološki savez. Od strane našeg društva ispitu smo pristupili Zlatko Horvat tajnik i Zoran Sruk predsjednik. Sa velikim zadovoljstvom i ponosom vas obavještavam da smo oboje položili ispit sa odličnim uspjehom i time postali Determinatori. Sada imamo i na papiru potvrdu da se možemo ubuduće još više upustiti u edukaciju i slaganje izložbi i pisanje članaka o gljivarstvu i gljivama. Lijep pozdrav i pune košare od srca vam želi vaš predsjednik Zoran Sruk.
p.s. nakon 15.10. i gljivarijade u Repušnici i mi ćemo opet organizirati edukativno sakupljanje uz zakusku pa se nadam se vidimo opet tada.
p.p.s. uz fotografije diploma postao sam vam i slike dviju 'beba' blagvi koje sam 'ukrao' sa izložbe u Muljavi, jučer pripremljene samo na malo maslaca posoljene i popaprene blago. Uistinu najbolja gljiva za sada po mom iskustvu.


 
                                
   

              
     
« Zadnja izmjena: Listopada 02, 2016, 22:41:01 od mala » Evidentirano
 Str: [1] Gore Ispis 
« natrag naprijed »
Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!